Apua sentaan, eilen oli kylla kamala paiva. Posti kuljetti mulle LENTOLIPUT SUOMEEN!!! Voi hirvitys, onko mun todella tultava takaisin? Ei silla etteiko olisi ikava kaikkea ihmisista ruisleipaan ja saunaan, mutta silti... Tekisin mita vain jos voisin jaada tanne pidemmaksi aikaa. Muistan kun ekaa kertaa menin kirkkoon perheen kanssa (joskus helmikuussa:>) ja sit siella ihmiset oli etta apua, 6 kuukautta, sehan on ihan alyttoman pitka aika - miten sa kestat olla niin kauan pois kotoa? Nyt kun mietin, niin eihan 6 kuukautta ole mitaan! Loppujen lopuksi niin tajuttoman lyhyt aika...

Tosin onhan tassa viela 7 viikkoa jaljella. Just eilen dianen kanssa mietiskeltiin ja soviteltiin kalentereita yhteen- niin monta paikkaa viela nakematta ja kokematta. Kaikki viikonloput suunnilleen taynna ohjelmaa, ja sit pitaisi viela ehtia viettaa aikaa kaikkien ystavien kanssa - sita normaalia arkea, jota mulla on ollut niin vahan... Se loma, joka oli unohtumattoman ihana, pakko myontaa, vaan varasti niin paljon aikaa... (Mutta olen edelleen tosi iloinen etta nain sen kaiken...)

Anyways, viime sunnuntaina leivoin kuulkaas pullaa:D Oli aika koettelemus, kun piti miettia ja vaannella ja kaannella kaikki ainekset in english, mutta onnistuu se pulla kuivahiivalla ja aussie-margariinillakin:) Tuli suht (suomi)kotoisa olo, kun koko talo tuoksui korvapuustilta. Ja oli muuten jymymenestys, koko perhe tykkasi ja aika nopeasti se koko satsi katosi kaapista:)

Nautiskelkaa te vain suomen kesasta, ootte varmaan ruskeempia kun mina kun tuun takaisin:) Taalla aamut on suht kylmia, eilen oli aivan jaatavaa kun tuulikin viela, mutta paivisin on ollut hieman paalle 20 astetta - auringossa on lammin. Huomenna onkin tarkoitus menna rannalle, have a barbie there before going to a AFS meeting. Just tata niin aussiemeininkia, jota tulee kylla ikava- mennaan rannalle ja siella grillaillaan hodarit lounaaksi. Makkaraa, sipulirenkaita ja tomato sauce, oh yummy:D Viikon paasta onkin jo AFS FINAL CAMP; voi voi voi voi, kotimatka lahestyy niin uhkaavasti...

Jep, kai mun pitais tehda jotain koulujuttujen(kin) eteen. Oon enkun tunnilla nyt, joten pitaisi valmistella puhe ensi torstaiksi. Aiheena on kuinka nuoria kohdellaan mediassa; ei mikaan turhan helppo juttu, joten ehka lopettelen tahan:)