Arvatkaa mita! Loysin sanomalehdesta jutun suomalaisesta lumilinnasta! Eli siis Kemin lumilinna... (onhan se Kemi? can't remember...) Tosin siina luki nain: "Located in Kauppakatu, Finland, LumiLinna SnowCastle is the world's largest snow castle....". Siina ei sanottu sanallakaan, missa kaupungissa se mahtaa sijaita...:) Mutta kuva kylla oli!

Onhan se kiva nahda lunta edes kuvista... Tanaankin saa oli aurinkoinen, +37 astetta:D Tajuttoman kuuma! Eilen illalla kavin sitten pienella lenkilla, oi etta teki hyvaa. Aurinko oli just laskenu ja papukaijat (sellaset punaharmaat) lauleskelivat sahkojohtojen paalla. Tosin kuulu myos paikallisen harakan raakunaa, mika ei ole ihan niin kaunista kuin papukaijojen sirkutus:)

Koulusta sen verran lisaa, etta olen siis luokalla 11 eli kaytannossa kaikki on mua vuoden nuorempia. Paattoluokka on 12 ja siella joutuisi (muka) tekemaan niin paljon toita, etta vaihtarit yleensa laitetaan luokalle 11. Tosin nytkin tiedan pari vaihtaria, jotka on luokalla 12, mutta ne onkin vahan vanhempia kuin mina.

Kouluun otetaan omat evaat. Tassa teille hyva evasresepti (ja sitten viela ihmetellaan miks vaihtarit aina lihoo niin paljon....:)) : Tayta tortillapohja porkkana- ja cheddarjuustoraasteella. jos haluat oikein herkkuwrapin, lisaa joukkoon myos punajuurta, tomaattia tai vaikka keitettya kananmunaa. Kaari pohja rullalle ja teippaa taitoskohta kiinni majoneesilla: ei millaan kevytsotkulla, vaan ihan kunnon majoneesilla!Taman lisaksi ota mukaasi pieni sipsipussi, myslipatukoita ja vaikka pikkuinen keksipaketti. Tayta vesipullo kylmalla vedella ja nautiskele! (alaka suotta mieti kalorimaaria, muuten voi olla vaikeuksia saada ruoka alas:>) No joo.. Noita sipseja kylla syodaan koko ajan! Ma oon kylla aika onnistuneesti valttyny niilta, koska syon mielummin hedelmia:). Niin ja ton wrapin tilalle voit pistaa myos sellasen pullamossoleipaparin, jonka taytteena on voita (ei margariinia) ja cheddarjuustoa. (tai vegemitea, mutta se on niin suolaista, etta sita ei syo kukaan!).

Olkaa muuten suomalaiset ylpeita englanninkielen taidoistanne! Mua on monesti kehuttu mun kielitaidosta, vaikka en itse pidakaan sita mitenkaan hyvana, viela. Ihmiset luulevat etta suomessa puhutaan englantia, koska makin puhun muka niin kauniisti:) Naa nuoret osaa kylla puhua englantia, mutta ne ei oikeesti osaa kirjoittaa sita! Niiden tavutus ja kirjainvalinnat on jotain ihan outoa... Eraalla tunnilla yks tytto kirjoitti skiing sanan nain: skeeing. Awesome oli Awrsom. Wou, me suomalaiset osataan seka kirjoittaa etta puhua, me ollaan tosi vahvoilla!!!

Ja tolla samalla tunnilla nauroin niiden maantiedon taidoille. Kysyttiin USAn paakaupunkia ja naa tytot vastasivat etta America. :) Voi hyva tavaton... Selitin sen tarkoittavan suunnilleen samaa asiaa kuin USA ja sitten valaisin heita Washingtonista. Ehka mun ryhmaan sattui vaan kaikki ne, jotka on onnistuneesti lintsannu mantsantunneilta, tai sit taa perustietamys vaan on tallanen. Kukaan mun ikaisista tapaamistani ihmisista ei kylla tiennyt missa Suomi on... Etta nain meilla:)