(jaaha, kirjoitin asken suht pitkan tekstin mutta tsadaam, se katosi kuin tuhka tuuleen kun painoin jotain ilmeisesti todella vaaraa nappia....)

Eli siis, alusta. Viela viime viikolla olin tosi innoissani jos saatiedotuksessa lupailtiin yli kolmeakytaviitta astetta, mutta nyt taa saa alkaa rasittaa. Olispa jo viileampaa! Paivat, jolloin on yli +30 (eli joka paiva) ja jolloin ei tuule yhtaan (melkein joka paiva) ovat niin raskaita! olo on tosi vasyny ja koulun jalkeen ei jaksaisi tehda muuta kuin nautiskella ilmastoinnista sisatiloissa (mika on aika huono vaihtoehto jos miettii tata ruokavalioo...:D) Mutta onneksi syksya kohti ollaan menossa.

Viime viikonloppu oli aikalailla mukava. Torstai oli vapaa paiva, koska opettajat oli koulutuksessa ja myos maanantai oli vapaa public holidayn vuoksi. Torstaina mentiin rannalle, mika oli tosi ihanaa. Kerasin simpukoita ja loysin myos kolme meritahtea, ne kaikki on nyt mun lipaston paalla. Nain paljon kuolleita, mutta mielenkiintoisia, otuksia: merisiileja, pallokalan seka valtavan, allottavan, ruskean meduusan. Perjantai-iltana kavin kuulkaas saunassa!!! yhdessa uimahallissa meidan lahella on sauna. Oli se hupaisaa, kieltamatta! Sinne mentiin uikkarit paalla, miehet ja naiset samaan saunaan, kiukaalle ei heitetty vetta ja ikkunasta nakyi lumen sijasta palmuja ja ulkoallas. Kiintoisa kokemus!:) Myohemmin sina iltana ajeltiin Perthiin - voi kuinka kaunis se kaupunki onkaan kun kaikki valot heijastuvat tummaa yotaivasta vasten. (laitan kuvan kunhan vain kerkian...)

Sunnuntaina kaytiiin wa (western australia) - messuilla. Yhdessa kojussa oli koala ja vompatti!!! SILITIN KOALAA! Voi etta se oli kuin halinalle kun se nukkui eukalyptuspuun oksalla ja sen turkki oli niin pehmea... Mistahan niita sais?:) Vompatti makasi lattialla ja rouskutti jotain syomisia. Sita en paassy silittelemaan. Luulin etta ne olis pienempia, mutta taakin veitikka oli ainakin metrin pitka.

Maanantaina olin perheen kanssa Adventure worldissa, joka on paikallinen puuhamaa/linnanmaki. Huvipuistolaitteita ja vesiliukumakia, public holidayn vuoksi sai vahan jonotella, mutta hauskaa meilla oli! Siellakin nain koalia, koala kingdomissa. Ne oli tosi aktiivisella tuulella, jopa liikkuivat, ja diane oli ihan innoissaan koska liikkuva koala on suht harvinainen naky.:) Niiden touhuja oli niin hauska seurailla: yksi isoimmista meni tyynesti istumaan pienimman paalle, ja voi sita riuhtomista kun se pikkunen yritti saada katensa vapaaksi sen isomman alta. No, saihan se sen lopulta ja koska se oli fiksu kaveri, se pisti vahingon kiertamaan ja meni istumaan seuraavan paalle. :) ne oli niin sopoja.

jep, tama talla eraa, parempi julkaista ennen kuin tama taas katoaa johonkin hyperavaruuteen.:)