Paljon paljon terveisia taalta helteisesta Australiasta! Kuulin pakkaslukemista teilla pain, voi hyva tavaton, en uskalla edes mainita Suomen saasta mitaan, paikallisilta putoaisi silmat paasta!:D

Tanaan kavin ensimmaista kertaa Perthissa. Mika ihana kaupunki, kerta kaikkiaan! En ollut siella kuin ehka kolme tuntia, enka malta odottaa seuraavaa kertaa! Niin paljon ihmisia ja kaupat tays aivan ihania, ja myos suht halpoja, vaatteita... Palmut reunistivat katuja ja Swan- joki kimmelsi niin kauniiisti auringossa! Google Earthilla nakee aika hyvia kuvia, kaykaa sielta katselemassa:)

Eilen illalla oltiin yhdella tan alueen parhaista rannoista. Melkein valkoista hiekkaa, pienia simpukoita, turkoosin sinista (puhdasta ja alyttoman suolaista) merivetta... Polskimisen jalkeen oli barbecue, eli hodareita ja energiajuomaa:) Katseltiin auringonlasku rannalla, vaikka oli aika pilvista eika siis niin kovin hieno lasku viela talla kertaa. Sitten rupesin kuvaamaan joitain lintuja, luulin niita lokeiksi kun ne oli kaukana. Mutta lahestyessaan ne kasvoivat ja olin etta apua, ei noi mitaan lokkeja ole... Ne oli pelikaaneja! Ne istahtivat, niita oli kaksi, yhden valotolpan paalle, dianen ja mun ylapuolelle. Vau, aika upeita otuksia tollain lahelta katsottuna!

Taa mun perhe, muut paitsi malcolm, kay joka sunnuntai kirkossa. Olen mennyt niiden mukaan, siella on tosi mukavia ihmisia. Ne kokoontuvat yhden koulun salissa, ei siis todella missaan kirkossakirkossa. Niita, tai meita, on muutama kymmen tassa seurakunnassa. En tieda kuinka monta seurakuntaa talla alueella on, tosi monta joka tapauksessa, siis saman uskonnon edustajia. Mutta seurakunta olisi kuulemma liian iso, jos kaikki taman kaupungin ihmiset kokoontuisivat samassa paikassa.

Nyt on siis kaksi viikkoa takana ja arjessa alkaa olla jo tiettyja rutiineja. Tiedan mista loytyy laastareita ja osaan avata myos ton takaoven:) Tiedan miten kannattaa toimia kylpyhuoneessa, jotta ei kastele koko lattiaa. Tiedan myos, etta jos tullaan rannalta kotiin, niin on oltava todella nopea jos mielii suihkuun viela sen paivan puolella. Myos tietokonevuoroissa vallitsee kaikkien sota kaikkia vastaan, silla jokainen haluaa oman hetkensa tassa virtuaalimaailmassa:)

Hei muuten, viime tanssitunnilla koulussa, ja kaikkina tulevina perjantaina, meilla on steppia. Se on tosi hauskaa!! Opettaja kysyi multa, etta oonko tanssinu steppia aiemminkin, naytti kuulemma silta! Heh, totesin vain etta eheen, tama on eka kerta...:) Ja food productionissa teimme ystavanpaivakeksit kaikille opettajille... Ajattelin hyodyntaa niita resepteja myos Suomessa, mutta joo-o. Me kaytettiin esim. niissa kekseissa mansikkaESSENCEA, eli makuainetta, eika todellakaan oikeita marjoja. Hmmm. Ne ei oikeestaan maistunu yhtaan miltaan...:)