Enää 2 ja puoli viikkoa. Hieman yli vuorokauden pituinen lentomatka ja kuinkas ollakaan, saavun maapallon toiselle puolelle. Uskomatonta.

Siitä ei ole kauaakaan, kun lähtöön oli vielä puoli vuotta. Aika menee joissain tapauksissa älyttömän nopeasti, vähän liiankin nopeasti. Kohta huomaan, että lentoni lähtee huomenna. Matkalaukku on vielä hankkimatta, passi hukassa ja puolet kesävaatteista vielä likaisena. Sukat eivät löydä parejaan, kenkiä on liian paljon ja kännykkä piippaa koko ajan: "Koska nähdään vielä?". Onko joku löytänyt mitään pelastuskeinoa tälle viimeisten päivien  kaaokselle? Luulen kuitenkin, että se kuuluu osaltaan matkaan, oli sitten lähdössä mihin tahansa, kuinka pitkäksi aikaa tahansa.

Pakkaaminen on tosin vähän erilaista nyt, kuin esimerkiksi viikon Turkin matkaa ajatellen. Turkin matkalle ei tarvitse ottaa mukaan laskinta ja koulukirjoja, eikä tarvitse olla valmistautunut pitämään Suomi-esitelmää vieraalla kielellä Power Point- esityksineen. Kaikkea ei silti tarvitse muistaa - olen sentään menossa sinne asumaan ja elämään, en grillaamaan itseäni rannalle (vaikka sitäkin varmasti tulen harrastamaan...:>).

Lennot kyllä kieltämättä jännittävät. Koneenvaihto Lontoossa ja Singaporessa, melkein 27 tuntia istumista polvet suussa. Onneksi meitä on viisi matkaajaa, ainakin Lontooseen asti. Lontoo- Singapore -lennolla en myöskään ole vielä yksin, mutta Singapore-Perth -lennolla onkin jo selvittävä itse. Eikä minulla ole mitään tietoa siitä, kuka kentällä on vastassa, tai mihin siitä jatkan...

2 ja puoli viikkoa aikaa. Tik tak, tik tak...