Onpas siita kauan kun viimeksi kirjoitin! Sorry, aika vain viuhahtelee maapallon talla puolen. Viimeksi eilen ihmiset joihin tutustuin kysyivat kuinka kauan olen jo ollut taalla. Vastasin etta hmm, 6 tai 7 viikkoa, tai perati kaksi kuukautta. Mulla ei ollut mitaan tietoa siita, tuntuu silta kuin olisin ollut taalla jo ikuisuuden! No, tarkistin eilen, ja kas, vasta 6 viikkoa kulunut!

No jooo. Ensi lauantaiaamuna me lahdetaan sille jo-niin-kovin-kuuluisalle lomamatkalle Tasmaniaan. Siita on puhuttu joka paiva ja apua siihen on enaa viikko aikaa!:) Takaisin tullaan toukokuun alussa, 1. tai 2. paiva. Pitka mutta varmasti upea reissu tiedossa - kohta pitaa vissiin hakea matkalaukku tuolta shedista (vaja, mikalie onkaan suomeksi...) ja aloittaa pakkaaminen, taas kerran. Meilla on kannettava mukana, mutta sen paa-asiallinen tarkoitus on kuvien sailominen, joten en tieda kuinka paljon pystyn kirjoittelemaan seuraavien viikkojen aikana, tai pystynko ollenkaan. Joten alkaa olko huolissanne jos musta ei kuulu mitaan, kaikki on todennakoisesti hyvin!

Korvatakseni tuon todennakoisesti pitkan kirjoituspaussin, ajattelin laittaa tanne muutaman kuvan. Nain meilla australiassa, nauttikaa maisemista! :)

1378469.jpg

Tama on ensimmainen bush-kuvani... Tona iltana, noin viikko tanne saapumisen jalkeen, satoi vetta ihan kaatamalla (se oli se sadepaiva josta puhuin aiemmin...) ja meilla oli partioilta tuolla luonnon keskella. Kertakaikkiaan ihanaa seutua. Toi vihrea puska tuossa keskella kuvaa on grass tree, ruohopuu, joka muuten palaa tosi hitaasti. Kun on bush fire, niin noi vihreat osat ei ehdi palaa ollenkaan, ja tulen mentya ohitse ne ovat ainoat vihertavat kasvin osat siella kaiken muun mustan keskella. Bushfire-alueet on tosi hassun nakosia just sen takia, mutta mulla ei ole viela kuvaa niista...

1378471.jpg

Toisenlainen maisema...:) Yksi meidan lahimmista ja upeimmista rannoista taalla pain. Vesi on lamminta ja kirkasta ja hiekka kuumaa... Oon ollut talla rannalla kaksi kertaa (vai kolme?)

1378472.jpg

(Tama ei ole se kuva, joka mun piti Perthista laittaa, koska se alkuperainen vaihtoehto olikin liian tumma). Mutta joka tapauksessa, saanko esitella, Perth kaikessa ihanuudessaan, auringon laskiessa. 

1378473.jpg

Auringonnousu tassa eraana paivana pari viikkoa sitten. Otin tan kuvan meidan pihalta, tuuli kauheasti ja siksi esimerkiksi toi eucalyptuspuu kuvan vasemmassa reunassa on noin vinossa.:)

1378475.jpg

Bush - kukkivia ruohopuita (siis noi pitkat oksat, vai miten niita nyt kutsuisi, ruohopuissa on niiden kukkia - onpas vaikeasti sanottu) Tama on ylhaalta "vuorilta" (ei ne nyt niin kovin korkeita ole) ja sielta nakyi tosi pitkalle - tuo sininen tuolla kaukana voi olla jopa merta, en ole ihan varma...

1378490.jpg

Nonni, tama on mun very first kuva kenguruista... Mun zoomi ei ole kovin hyva, joten anteeksi epatarkkuus. Taman jalkeen olen nahnyt enemmankin kenguruita - viimeksi tanaan noin viiden metrin paasta, ne oli tosi kesyja kavereita...:) Mutta ne kuvat on viela kamerassa, joten nyt saatte tyytya tahan:)